První prohra sezóny

01.10.2016 19:32

Ledenice - Nová Ves     0:2

Sestava: Bartizal - Pech, Janeček, Boháč (K), Kohout - Novák, Graman, Češka, Neumann (76. Vávra) - Holý, Šejba (46. Brožka)

 

Nejprve chceme poděkovat našim fans za to, že do Ledenic dorazili v tak hojném počtu a podporovali nás celý zápas.

V něm se střetly zatím dvě nejlepší obrany. A zápas taky tak vypadal. Za celý první poločas mohli diváci vidět jen pár šancí, ovšem všechny na straně Ledenic. Od začátku se hrálo spíše o střed hřiště a bylo k vidění mnoho soubojů. Ku prospěchu hry nebyl ani rozhodčí, který svými verdikty několikrát ovlivnil hru. Největší šancí za celý první poločas byla křižná střela Ledenic, která proletěla půl okolo zadní tyčky. Jinak se hrál spíše bojovný fotbal, místy i kopaná. Větší rozptýlení přinesl ve 40. minutě souboj Boháče s domácím útočníkem. Oba hráči se totiž srazili hlavami. Nakonec musel být domácí hráč odnesen na nosítkách a o Boháče se postarala zdravotní sestra Simona Blábolilová, která problém s rotrženým obočím vyřešila s klidem. Boháč se tak mohl vrátit do hry a za malou chvilku v čase 45+1. nešťastně tečoval přímý kop domácích do vlastní sítě 1:0

Do druhého poločasu nastoupili naši borci s vyšším elánem, který jim však dlouho nevydržel. Několik šancí jsme si dokázali vytvořit. Největší potíže nadělal brankáři domácích přímý kop Neumanna ze 40. metrů. Brankář Mičan očekával spíše míč před bránu, a tak udělal dva kroky ven. Neumann trefil míč tím způsobem, že letěl do brány a Mičan ho jen tak tak stihl vyrazit na roh. Ledenice celý druhý poločas využívaly dlouhých nákopů Mičana a hrály na brejky. Jeden z nich dokázali využít, když po rychlé přechodové fázi přiletěl míč do vápna a Winklerovi nedělalo problém hlavou zakončit k tyči. 70. minuta 2:0. Čas pomalu ubíhal, naši chlapci se snažili, ale ne a ne se zbavit jakési křeče, která je provázela po celý zápas. Nutno přiznat, že Ledenice byly těžkým soupeřem. Naše chlapy předčily v nasazení, rychlosti, pohybu a sbírání odražených balónů. Ke konci zápasu jsme si do statistik připsali ještě jednu střelu a to když Janeček vystřelil z přímáku utaženou ranou doprostřed brány. 

Dnešní zápas byl velice podprůměrný, ale hlavy nahoru. Jsme nováčci a hráli jsme proti týmu, jenž spadl z I.A. Těšíme se na vás v příštím zápase proti Olešnici.