Loučovicím jsme uštědřili bůra.

17.09.2016 18:33

Výsledek: 0:5

Sestava: Bartizal - Holzer (60. Kohout), Boháč (K), Janeček, Pech - Neumann (75. Vávra), Češka, Graman, Novák - Holý (85. Lexa), Brožka (70. Šejba).

Zápas pro nás nemohl začít lépe. Pech s Novákem si v 1. minutě na levé straně vyměmili balón a druhý jmenovaný našel na přední tyči naběhnuvšího Brožku, který propálil gólmana Hüttnera. Po prvním gólu se náš tým prezentoval hrou z bloku a čekal až se domácí dopustí chyby. Když už se však chyby dopustili, zradila naše borce přesnost v rozehrávce. Až v 17. minutě dostal Holzer od Boháče pas za obranu, nacentroval a domácí hráč si málem vstřelil vlastní gól. Následoval roh, který domácí odvrátili, ale pouze na nohu Nováka, jenž si navedl míč na svojí silnou levici a z 25. metrů trefil míč k tyči, 0:2.

Domácí se k našemu vápnu dostávali jen zřídka. Největší šancí byl přímák z 20. metrů, kdy domácí exekutor o metr přestřelil. Ve 28. minutě se po kombinaci obrany dostal míč k Češkovi, jenž prostrčil na Nováka, kterému střela z úhlu sedla, ale Hüttner předvedl dobrý zákrok. O minutu později mohl jít sám na bránu Graman, ale byl faulován. Domácí Jan Kališ viděl žlutou kartu a Tomáš Novák už si stavěl míč. Jeho trestňák letěl pouze vysoko nad. Do konce poločasu naši borci kontrolovali hru z vysokého bloku a snažili se vysouvat křídla. Žádná větší šance už však  do poločasu nepřišla.

Druhý poločas jsme opět načali gólem. Boháč se postavil k přímému kopu ze strany. Přízemní míč směřoval mezi obranu a brankáře, který vyběhl, balón ovšem promáchl a Holý neměl problém skórovat. Naši hráči polevili v aktivitě a hráli opět z kompaktního bloku. domácí se nakonec během tří minut dostali k několika střelám. Bartizal musel krotit tři z nich. Jeden zákrok byl z kategorie perfektních, když se před ním ocitl osamocený hráč Vltavanu. Bartizal jeho pokus perfektně zlikvidoval. V 78. minutě se nám podařilo vykombinovat dva hráče na pravé straně, posunout na střed, kde stál Šejba, který poslal kolmici na Gramana, jeho lob byl úspěšný, 0:4. Poslední gól vsítil Novák, když ho správně načasovanou přihrávkou poslal Lexa samotného na brankáře, 0:5. Děkujeme našim fanouškům za podporu a těšíme se na vás příští týden v zápase o první místo proti Trhovým Svinům.