Nová Ves - Nové Hrady

01.05.2016 18:30

Před začátkem zápasu uctili hráči obou klubů a přihlížející fanoušci památku tragicky zesnulého bývalého brankáře našeho klubu Petra Marušky, který zesnul dne 19.4.2016. Čest jeho památce. 

Jsme nejlépe střílejícím mužstvem v soutěži a mnoho branek padá i v utkáních Nových Hradů. Diváci se tak měli na co těšit. A hráči obou mužstev se opravdu činili. Neuběhly ani dvě minuty a hosty poslal do vedení Brousek po chybě Boháče, který špatně odhlavičkoval dlouhý balón – 0:1. Vyrovnat se ale domácím podařilo po půl hodině hry. Procházka využil nahrávku Janovského a ze strany překonal gólmana Winsbergera – 1:1. Domácí hráči byli aktivnějším týmem a čekalo se, kdy přidají druhou branku. Jenže v samém závěru první půle se ke standardní situaci postavilVítězslav Jelínek a přes zeď překonal Pavla – 1:2. Ten míč sice chytil, ale už za brankovou čárou. Do kabin se tak šlo za překvapivého vedení Nových Hradů. 

V kabině domácích proběhla o přestávce hodně živá diskuse, trenér Pekárek byl velmi nespokojený a svým svěřencům vyčinil. Ti si jeho slova vzali k srdci, a když přežili samostatný nájezd hostujícího útočníka (dobře zakročil Pavel), mohli začít s obratem utkání. V 57. minutě vyrovnal Boháč, když perfektně vyvezl míč, narazil si s Neumannem ml. a tečovanou střelou vyrovnal – 2:2. Napravil tak svoje úvodní zaváhání. Pátý gól utkání by směle mohl kandidovat na branku kola. Holý si převzal míč a z cca 25ti metrů napálil skákající míč pod víko – 3:2! Diváci byli po obratu svých hráčů ve varu a na rozdíl dvou branek dával opět Procházka. Jeho centrovaný míč ze standardní situace na zadní tyč prošel až do sítě – 4:2. Pověstného bůra pak zařídil střídající Šejba, který nevěděl v pokutovém území co s míčem, tak zkusil pověstné kuchlo a mohl se jít radovat – 5:2

Sestavy:

TJ Nová Ves: Pavel - Boháč, Janeček, Kohout J, Vávra, Češka, Janovský, Neumann ml., Holý, Brožka (85. Lexa), Procházka (75. Šejba)

TJ Nové Hrady: Winsberger - Jelínek, Hrbáček, Janda (75.Hanžlík ), Gregor, Šedivý, Němec (84. Tuscher ), J. Marhoun, J. Marhoun, Zajac (60. Řehák ), Brousek (75. Svoboda )

ŽK: 39. Vávra, 69. Češka - 39. Marhoun, 39. Marhoun