Nová Ves - Kamenný Újezd

01.11.2016 20:59

Výsledek 3:1    (1:1)

Bartizal - Pech, Boháč (K), Janeček, Kohout (67. Holzer) - Neumman, Češka, Graman, Novák (89. Vávra) - Šejba (51. Brožka), Holý.

Zápas s Kamenným Újezdem byl posledním zápasem na domácí půdě v roce 2016. V tomto roce se nám povedlo postoupit do I.B třídy, ve které jsme na domácí půdě neprohráli jediný zápas. Doufejme, že nám tato bilance vydrží i v jarní části sezóny.

Zpět k zápasu, jenž nabídl pěknou fotbalovou podívanou. Hra se přelévala od brány k bráně a na šance nebyla nouze. Do poločasu se skóre měnilo dvakrát, když za nás skóroval Šejba a za hosty Prokop 1:1. Druhou půli otevřel gólem Šejba, a poté mohl vystřídat  2:1. Do konce zápasu měla hra stejný průběh a pojistku zařídil těsně před koncem Janeček 3:1.

Hodnocení Romana Šejby po zápase s Kamenným Újezdem:

Romane jak se cítíš po zápase, ve kterém si vstřelil dva góly?

Jsem rád, že se mi povedlo zase skórovat. Dlouho jsem nedal branku, tak se teď snad blýská na lepší časy a nějaký ten gól ještě do konce sezóny přidám.

Co říkáš na prozatimní umístění?

Naše umístění je jen odrazem kvalitního kádru, kvalitní přípravy a velké účasti na trénincích. Ale i tak od nás jako nováčka nikdo nečekal, že bude tak vysoko.